Opera Browser

Opera Browser voor Android

Snelle, no-nonsense webverkenner voor Android telefoons

Opera Mobile is een snelle webbrowser, beschikbaar voor veel telefoons. Deze mobiele versie is razendsnel, doordat het informatie naar servers stuurt en in kleinere vorm terugzendt naar je gsm. Zo is de gratis webverkenner in staat om volgepakte...Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Snelle browser
  • Toegang tot downloads
  • Heldere interface
  • Veel instellingen

TEGEN

  • Niets op aan te merken

Excellent
9

Opera Mobile is een snelle webbrowser, beschikbaar voor veel telefoons. Deze mobiele versie is razendsnel, doordat het informatie naar servers stuurt en in kleinere vorm terugzendt naar je gsm. Zo is de gratis webverkenner in staat om volgepakte webpagina's in no-time op het kleine scherm te toveren.

Opera Mobile is voor vrijwel elke telefoon beschikbaar dus ook voor je Android. De browser staat bekend om haar heldere indeling en razendsnelle presentatie van webpagina's. Sleutelbegrip bij deze snelheid betreft Opera Turbo, een dienst die gegevens opvraagt, inpakt via servers (kleiner maakt) en ze terugstuurt naar je telefoon. Zo bespaar je in dataverbruik en laden pagina's rapper. Opera Mobile opent met een handige startpagina, waar je gemakkelijk 9 favoriete websites parkeert.

Browsen met Opera Mobile is kinderspel; tik even op de knop voor instellingen (die zit standaard op je Android toestel) en een adresbalk verschijnt. Rechts van de adresbalk vinden we een Google-zoekbalk, waar je net als bij een volgroeide webverkenner direct zoekwoorden invoert. Tik je op de Engelse sleutel dan opent het instellingenmenu. Hier beheer je bladwijzers, bekijk je je browsergeschiedenis of keer je terug naar de startpagina.

Opera Mobile zet pagina's in mobielvriendelijk formaat. Websites laden daadwerkelijk sneller en de interface is voor iedereen begrijpelijk. Daarnaast laden meerdere pagina's op hetzelfde moment en zijn ze beschikbaar via snelle tabbladen. Opera Mobile is niet slechts een gestripte webbrowser voor mobieltjes: het is een volwaardige browser in compact formaat.

Meeste downloads Browsers voor android

Opera Browser

Download

Opera Browser 50.2.2426.136249

Beoordelingen about Opera Browser

Promotie×